Sikre deg høyhastighetsbeviset – Trygg betaling med Vipps & Klarna

Sikre deg høyhastighetsbeviset – Trygg betaling med Vipps & Klarna

Hei kjære båt- og vannscooterentusiast,

Med våren som begynner å nærme seg, og nå i midten av mars starter vi våre første kurs for denne sesongen. Enten du er en erfaren båtfører eller en entusiastisk nybegynner, er det viktig å ha riktig kompetanse og sertifisering for å nyte vannsporten på en trygg og ansvarlig måte.

Vi ønsker å informere om at i tråd med regjeringens og forsikringsselskapenes nye krav, må enhver som ønsker å føre fartøy på vannet med en hastighet på 50 knop eller mer, inneha et Høyhastighetsbevis. Dette bidrar til å sikre sikkerheten til alle involverte og oppfylle forsikringens krav.

Vi er stolte over å ha hatt over 600 fornøyde kunder som tok høyhastighetsbevis hos oss i løpet av 2023, og som en av Norges ledende tilbydere ser vi frem til sesongen 2024.

Vi i Høyhastighetsbevis er glade for å kunngjøre at vi nå gjennom vårt datterselskap Båtførerbevis Norge tilbyr båtførerbeviskurs – raskeste veien til båtførerbeviset! Med Vipps og Klarna kan du enkelt og trygt ta kurset via telefon, nettbrett eller PC/Mac, og få den nødvendige opplæringen og sertifiseringen du trenger for å utforske sjøen med selvtillit.

Ta kontroll over din sjøfartsdestiny i dag med Høyhastighetsbevis og Båtførerbevis – dine pålitelige partnere for båt- og vannscooteropplæring!

Besøk vår nettside nå og book ditt kurs: Høyhastighetsbevisnorge.no

Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå din båt- og vannscooterdrøm!

Vennlig hilsen,

Høyhastighetsbevis Norge